Frederiek-Voskens-van-Het-Consulaat

Frederiek Voskens

Zelfstandig theaterondernemer in hart en hoofd, ik zou niet meer anders kunnen maar als associate bij Het Consulaat voel ik me thuis bij het team. Omdat ik zo graag samenwerk met Manon, Martin en Ilse. We realiseerde samen ongewone maar effectieve theaterinterventies voor Schiphol Group, Kone en zij deinsden niet terug voor een spannend plan voor een groot HR symposium

Ik ben al 10 jaar bezig om taboes, sociale dilemma's en zakelijke knelpunten zichtbaar en bespreekbaar te maken. Voor de zorg en bedrijfsleven. Dat doe ik door te kijken en te luisteren.

Wanneer er sprake is van gewenste of ongewenste veranderingen binnen uw bedrijf dan wilt u dat de externe professional die u daarmee gaat helpen een grote interpersoonlijke- en organisatiesensitiviteit heeft. Die zich met graagte verdiept, vanaf het begin van het proces in de opdracht, de materie, de mensen en de wensen.

Dat de acteurs en trainers dezelfde taal spreken, ja zelfs het jargon. Het is daarna aan mij, als externe professional, om tijdens de training, workshop of grotere bijeenkomst de consensus, een veilige, prettige sfeer creëren maar met een frisse kritische blik te aanschouwen met liefde voor het proces.

Al mijn vaardigheden als actrice, presentatrice, gespreksleider, ondernemer en theatermaker zet ik daartoe in. Zie mij als iemand die de kussens opschudt en het middel niet schuwt om iets los te maken, zonder oordeel. 


Tot ziens! Frederiek, uw trait d'union.

Twitter-link LinkedIn