John Visser

John Visser

Trainingsacteur vanaf 1990.

Bekend met theoretische en praktische modellen uit: Teamrol (Belbin), Enneagram, Reflecteren in actie (Argyris), Open Space, Voice Diaologue en Voice-Drama (Lex Mulder), TheaterImprovisatie, Lateraal denken (Edward de Bono) etc.

Werkwijze: Actief programma, ervarend leren, speloefeningen, theoretisch kader aanbieden om de ervaringen een plek te geven. Als trainer en als trainingsacteur ontwikkelt hij mensen door het zicht op eigen kwaliteiten te verhelderen, waardoor ze die beter kunnen inzetten. John maakt makkelijk contact met met mensen op allerlei niveau. Verbinding maken ziet hij als focus in zijn werk.

Naast trainingen verzint en ontwikkelt hij ook (internet)projecten waarin dit verbinding maken centraal staat. In Twingl.com gaat het om positieve feedback tussen vrienden en collega’s en in artflash.nl wordt leven in het museum gebracht.

Als echte plant (teamrol van Belbin) geeft John inspirerende creativiteitstrainingen om medewerkers op een andere manier tegen hun werk aan te laten kijken. 

Twitter-link LinkedIn