Wendy Blankert

Wendy Blankert

Ik ben 38 jaar, en woon met mijn man en twee zoontjes in Amsterdam. Sinds  augustus 2007 werk ik bij Het Consulaat en ik heb echt het gevoel dat al het goede uit mijn studerende en werkende leven tot dusver op z’n plek valt.

Wat heb ik dan tot dusver gedaan? Ik heb eerst de hotel management school in Leeuwarden doorlopen en vervolgens arbeids- en organisatiesociologie gestudeerd aan de UvA. Tijdens en na mijn studie heb ik meerdere banen gehad die totaal verschillend van aard waren (horeca, intercedente, afdelingshoofd, procesadviseur), maar waar ik altijd mijn gevoel voor gastvrijheid en ontwikkeling in kwijt kon.

Mijn laatste werkgever was Rijkswaterstaat. Daar heb ik veel gewerkt met de principes uit de lerende organisatie, scenario-denken en het faciliteren van veranderprocessen. Ik ben op zoek gegaan naar methodes om ‘echt’ te veranderen. Ik kwam toen uit bij het werken met de theatrale werkvorm van het regiemodel en ervoer samen met de directie wat een enorme impact dat had. Ik hou ervan om te denken in meerdere mogelijke toekomsten. Ik geloof in leren door te doen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag. Ik ben nuchter, toegankelijk en praktisch.

Twitter-link LinkedIn